ART X ACTION er et aktivistisk kunstprogram, der inviterer børn og unge til at gå i dialog med den visuelle kultur, som danner tapetet for vores byrum. Her har seks udvalgte kunstnere i løbet af foråret 2023 faciliteret workshops på tværs af Fyn. Sammen med de unge skaber de kunstværker, der forskyder, forstyrrer eller forvandler de kommercielle billeder, vi møder hver dag. 
Workshop-programmet kulminerer i en udstilling, der fungerer som et talerør for unge stemmer i en visuel kultur, domineret af reklameindustrien. Om det er supermarkedet, gågaden eller et butiksvindue, der bliver sat under lup, stilles spørgsmålet: Hvad sker der, når velkendte logoer og brands pludselig vender på hovedet, bliver besjælede eller forstørret op i kæmpe skala? Værkerne kan opleves i det offentlige rum i løbet af maj-juni 2023 i Odense, Svendborg, Kerteminde, Otterup, Ringe, Nyborg, Ærø, Assens og Langeland.

ART X ACTION er skabt af kunstbureauet Another Public i samarbejde med Kulturregion Fyn, der har fokus på at skabe en platform for børn og unge til at udtrykke sig i det offentlige rum.
Støttet af

Skabt af